Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Chrumkavé citrónové kuriatko

Chrumkavé citrónové kuriatko

Už vás nudia klasické rezne? Vyskúšajte našu alternatívu na chutné a svieže kuracie rezne, ktoré potešia ako v zime, tak aj v lete k studeným šalátom. Napriek tomu, že vo videu sa mäso pečie v rúre, odporúčam piecť mäso v diamantovom kastróly pod pokrievkou s otvoreným ventilom na sporáku cca.10-15 minút. Mäso je rovnako chrumkavé, ale pripravené za oveľa kratší čas a menej energie.
VYSKÚŠAJTE !!!

Suroviny:
kuracie prsné rezne ( množstvo si určíte podľa potreby)
strúhanka ( odporúčam ju pripraviť z čerstvého pečiva a hneď počas mletia k nej prihodiť aj strúčik cesnaku, ktorý bude tiež dokonale spracovaný vďaka Ronic-u)
citrónové korenie ( ak nemáte, postačí pomiešať mleté čierne korenie, kurkumu a sušenú citr.kôru)
nastrúhaná čertvá citrónová kôra
petržlen
soľ
šťava z citróna
roztopené maslo
olej na potretie plechu

Postup:
Umyté a osušené mäso obalíme najskôr v zmesi z citrónovej šťavy a roztopeného masla a potom v zmesi zo strúhanky a zvyšných ingrediencií.
Obalené mäso poukladáme na olejom potretý plech ( bez papiera na pečenie) a pečieme v predhriatej rúre na 200°C 10 minút, potom teplotu znížime na 180°C a pečieme ďalších 15-20 minút.

Dobrú chuť !

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk