Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Chutný domáci hamburger

Chutný domáci hamburger

Máte radi hamburger ale často Vás odrádza kvalita mäsa? Pripravte si ho doma. Niet nič jednoduchšieho ako si namlieť mäso v kuchynskom robote Ronic.

Ingrediencie:
400 g mletého hovädzieho mäsa
50 g masla
10 g dijonskej horčice
200 g majonézy
4 plátky taveného syra 
4 hamburgerové žemle
4 listy ľadového šalátu
8 plátkov paradajok
8 plátkov uhoriek 
1 malá cibuľa
1 citrón
čerstvá petržlenová vňať
olivový olej
soľ a čierne korenie

Mletie mäsa v Ronicu

Príprava:
Zmäknuté maslo zmiešame s dijonskou horčicou, trochou nasekanej petržlenovej vňate a niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Osolíme a okoreníme. 
Jemne zamrznuté hovädzie mäso nakrájame na kocky a pomocou noža namelieme v kuchynskom robote Ronic. Potom ho osolíme, okoreníme a ešte raz dôkladne premiešame. Vytvarujeme 4 fašírky. Rozpálenú grilovaciu panvicu pokvapkáme trochou olivového oleja a hamburgerové mäso na nej opečieme z oboch strán tak, aby bolo prepečené, ale zostalo šťavnaté. 

Pred dopečením položíme na každý kus mäsa trochu bylinkového masla. Keď sa rozpustí, položíme na každý kus mäsa plátok syra.
Sezamové žemle prekrojíme a opečieme dozlatista na tej istej panvici, na ktorej sa opekalo mäso. Potom žemle potrieme majonézou. Na spodnú časť žemle položíme list šalátu a 2 kolieska paradajok, na ne grilované mäso, potom 2 kolieska uhoriek a posypeme pásikmi nakrájanej cibule. Nakoniec prikryjeme vrchnou polovicou žemle a spojíme špajdľou. 
Dobrú chuť! 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk