Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Kapusta a la bolognese

Kapusta a la bolognese

 

Suroviny:
1 ks hlávkovej kapusty
0,5 kg mletého mäsa ( bravčové )
3 ks šťavnatých paradajok
1 ks väčšej cibule
2 strúčiky cesnaku
4-5 lístkov čerstvej bazalky
1 ČL tymianu
Cukor, soľ, čierne mleté korenie
Olej

Postup: 
V kastróly alebo vo woku na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme k nej mleté mäso, pretlačený cesnak a ochutíme soľou, korením a tymianom.
Kým sa nám mäso praží, zatiaľ si nakrájame paradajky a bazalku na drobno.
Ak sa nám už mäso dostatočne opražilo, pridáme paradajky, bazalku a dochutíme cukrom. Pridáme toľko vody, aby bola zmes zakrytá vodou. Pod pokrievkou necháme variť.
Zatiaľ si nakrájame kapustu, ktorú potom tiež pridáme do zmesi, s ktorou povaríme cca.15 minút. Ak je už kapusta zmäknutá, podľa potreby ešte dochutíme.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk