Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Krkovička na kyslej kapuste

Krkovička na kyslej kapuste

Suroviny:
1 kg krkovičky
1 kg kyslej kapusty
30 dkg údenej slaniny
3-4 ks bobkového listu
1 veľká cibuľa
Soľ, čierne mleté korenie


Postup:
Nakrájam slaninu na plátky, ktoré po okraji narežem a upečiem.
Krkovičku nakrájam na 1 cm hrubé plátky, osolím a okorením a sprudka opečiem z oboch strán na masti vypečenej zo slaniny. Potom mäso uložím bokom.
Nakoniec v masti upečiem zľahka na plátky nakrájanú cibuľu, na ktorú potom uložím kapustu, ktorú okorením bobkovým listom. Ak sa mi kapusta trocha sparila, uložím na ňu plátky mäsa a na mäso plátky slaniny. Prikryjem pokrievkou a dám zapiecť do rúry. Pri 220 °C pečiem 1 hodinu.👨‍🍳👩‍🍳♨️ Po upečení odoberiem pokrievku a nechám dopiecť 5-10 minút.
Obrovskou výhodou je, že na prípravu tohto kompletného receptu vám postačí len jeden kastról.👏👏👏
Podávať môžete napr. so zemiakmi alebo aj ryžou.

Dobrú chuť!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk