Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Pochúťka z drobných nových zemiakov

Pochúťka z drobných nových zemiakov

Aj Vám sa občas stane, že neviete čo s drobnými zemiakmi? Prinášame Vám skvelý tip, ako ich pripraviť na plnohodnotnú večeru či obed.
Suroviny:
1 kg drobných nových zemiakov
150 g oravskej slaniny
1 paprika
1-2 paradajky
2-3 menšie fialové cibule
4 strúčiky cesnaku
Soľ, čierne mleté korenia
Čerstvé bylinky ( šalvia, rozmarín)
1 PL bylinkového masla
Zväzok petržlenovej vňate

Postup:
Na rozohriaty hranatý kastról poukladáme oravskú slaninu a vypečieme z oboch strán. Na vypečený tuk zo slaniny nasypeme umyté zemiaky, ku ktorým pridáme rozštvrtené cibule, nahrubo nakrájaný cesnak, vetvičku rozmarínu a šalvie a celé osolíme a okoreníme.
Prikryjeme pokrievkou s uzavretým ventilom a pečieme 5 minút. Potom ešte pridáme nakrájanú papriku, paradajky a dochutíme bylinkovým maslom. Pečieme ešte ďalších 15 minút. Ak sú zemiaky hotové, vyberieme zvädnuté vetvičky a zemiaky posypeme nadrobno nakrájaným petržlenom.
Podávame ich so slaninkou a domácou majonézou.
Recepty na bylinkové maslo a majonézu nájdete tu: https://youtu.be/ZkaGA1GCccc, 
https://youtu.be/4XUwrMpT60Y, 

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk