Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Štv 9-17, Pia 9 -12)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. RECEPTY
  3. Mäsité
  4. Ryba v pivnom cestíčku

Ryba v pivnom cestíčku

Suroviny:

  • Ryby – filety alebo kapor
  • soľ, olej na vyprážanie


Cestíčko:

½ šálky pivo svetlé, ½ šálky minerálky, hladká múka, ¼ KL prášku do pečiva, soľ, mleté korenie, ¼ KL kurkumi, ¼ KL sušených byliniek.


Postup:

Z piva, minerálky, múky, byliniek, prášku do pečiva, pripravíme stredne husté cestíčko, dochutíme soľou a korením. Osušenú rybu posolíme zľahka obalíme v múke a ponoríme do cestíčka. Do panvice dáme viac oleja, tak aby ryba pri vyprážaní bola celá ponorená. Vyprážame po oboch stranách do zlatova.


Dobré rady od šéfkuchárky Daniely:

Samozrejme, že množstvo cestíčka si určujeme podľa toho, aké množstvo rýb budeme vyprážať. Ak nám náhodou cestíčko zostane odložíme ho do chladničky a na druhý deň v ňom môžeme obaliť rezne, alebo rôznu zeleninu i kolieska cibule a vypražiť. Ryby môžete obaliť i v strúhanke z čerstvého pečiva zmiešanou s bylinkami a soľou, v mletých  mandliach, vlašských orechoch, slneč. semiačkach, v kokose a pod. Alebo bez vyprážania pripravená iba na maslovom oleji s citrónom a bylinkami.

Zmena je život,  platí to aj v gastronómii. Zdravo ale chutne!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Kde nás nájdete

Janka Kráľa 43/6

936 01 Šahy

prev.doba: PO-ŠTV od 9:00 -17:00, PIA 9:00 - 12:00

telefón: 0915 394 861

e-mail: info@egoline.sk

 

HĽADAJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH
Logo
2021 © Egoline Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk