Šťavnaté rebierka na horčici s bylinkami a korením

Nieje ľahké sa každý deň pasovať s otázkou: „Čo bude dnes na večeru?!“ Dnes to za Vás vyriešime my. Na večeru budú šťavnaté rebierka na horčici s bylinkami a korením.

Čo budeme potrebovať:
  • 2 lyžičky čerstvého tymiánu, jemne nasekaného
  • 2 lyžičky čerstvého rozmarínu
  • 8 strúčikov cesnaku, jemne nasekaných
  • 4 lyžice soli
  • 3 lyžice korenia Medley (čím čerstvejšie, tým lepšie)
  • 3/4 šálky dijonskej horčice
  • 6-8 odstátych hovädzích rebierok

Tymián a rozmarín nasekajte na jemnulinko nožom.
Cesnak, soľ a Medley rozdrvte v mažiariku.
Všetko nasypte do strednej misky a zamiešajte s horčicou.
Rebierka opláchnite pod studenou vodou a osušte papierovými utierkami.
Potrite rebierka zmesou a nechajte 1 hodinu odstáť na plechu.
Predhrejte rúru na 250 stupňov a potom znížte teplotu na 200 stupňov. Pečte podľa potreby cca 1 hodinu.
Po dopečení nechajte odležať ešte 20-30 minút a podávajte.

Dobrú chuť!

Recenzie