Sila nášho motora a objem nádoby vám umožní namlieť až 1 kg mäsa. Zabudnite na klasické mlynčeky, ktoré po úkone musíte pracne čistiť a často vám doničia aj nábytok.
Náš robot si poradí aj so šľachami v mäse. Hravo zvládnete aj prípravu bifteku dokonca aj z falošnej sviečkovej.
Na mletie mäsa odporúčame používať veľký nôž a pulzný chod. Nezabúdajte na pravidlo, že do pracovnej misy sa vždy najskôr vkladá nôž a až po ňom spracovávaná surovina.
Mäso si nakrájajte na rovnako veľké kocky, vložte do misy a spustite motor pulzovačom, teda gombík PULSE, ktorý stláčajte až do vtedy, kým mäso nebude mať požadovanú konzistenciu.
Takže vy si určíte, či chcete mať nahrubo alebo jemnejšie zomleté mäso, prípadne paštétu.
Dobrá rada: Mäso je najlepšie mlieť, ak si ho už pripravené (nakrájané) vložíte pred mletím na 30 minút do mrazničky.
Pri príprave zmesi na fašírky, môžete všetky suroviny a ingrediencie vložiť naraz, čím extrémne skrátite dobu prípravy.

Recenzie