Pretože diamanty sú najlepším priateľom kuchára a do dnešnej doby ich vlastnosti ešte žiadny iný materiál neprekonal!
Diamantové kryštály vytvárajú nezničiteľný povrch, ktorý nepopraská, netvorí pľuzgiere a neodlupuje sa.
Diamant je najtvrdší známi nerast, čo umožňuje používať v nádobách aj kovové náradie.
Diamanty sú 4- násobne vodivejšie než meď, preto sa riady extrémne rýchlo rozohrejú a teplota sa rozvedie aj po stranách nádob, čo umožňuje používať každú jednu nádobu ako pečiacu rúru hore na sporáku.
Diamanty majú 5- násobne lepšiu nelepivú schopnosť ako titán, čo zabezpečuje veľmi ľahkú údržbu panvíc a umožňuje rýchle varenie pod pokrievkou bez miešania akýchkoľvek pokrmov.
Diamanty zabezpečujú doživotnú nelepivosť, čo pre vás znamená len jednorázovú investíciu, nakoľko už nebudete musieť vyhadzovať poškodené panvice a ustavične kupovať nové.
Áno! Výrobca Swiss Diamond hrdo používa ekologicky šetrné výrobné metódy. Pokiaľ dodržujete návod na použitie a vhodnú starostlivosť, vaše riady Swiss Diamond vydržia skutočne veľmi dlho. V momente, keď príde čas ich vymeniť, nemusíte sa ničoho obávať, pretože hliníková konštrukcia je plne recyklovateľná.
Zabraňujeme tak hromadeniu odpadu vo forme skládok po celom svete. Naša výrobňa na úpätí švajčiarskych Álp využíva 100% vodnú energiu. Systém povrchu a chladiace prívody čerpajú vodu z vodných zdrojov, ktoré nie sú pitné. Všetko je naviac vyrábané priamo na mieste, čiže odpadá zbytočná produkcia odpadu pri dovoze a balení.
Zvláštne recyklačné zariadenie vyberá všetky prebytočné časti a triedi ich kvôli zminimalizovaniu dopadu na životné prostredie. Naša taviaca pec využíva zemný plyn a pracuje nepretržite 7 dní v týždni, zabezpečujeme tým absolútne využitie tepelnej energie. Pre viac informácií si môžete pozrieť naše video o našom ekologicky šetrnom výrobnom procese.
Tajomstvom jedinečnosti týchto riadov sú fyzické vlastnosti diamantov, ktoré poskytujú nášmu povrchu také výhody, ktoré sa nedajú nájsť nikde inde!
Naše jedinečné diamantové riady triedy Exclusive spĺňajú všetky náročné požiadavky modernej domácnosti kladené na zdravé, rýchle, bezpečné, časovo a energeticky úsporné varenie.
Neprekonateľná nelepivá kvalita diamantového povrchu Exclusive poskytuje výhodu jednoduchého varenia a čistenia, ba dokonca aj prípravy jedál s použitím malého množstva tuku alebo žiadneho. Vyrába ich švajčiarska firma Swiss Diamond International, ktorá ako jediná vyvinula tú najvyššiu triedu Exclusive medzi diamantovými riadmi a umožnila našej spoločnosti Ego*line ich výhradnú distribúciu. Táto trieda Exclusive obsahuje o 20% viac diamantových kryštálov ako ostatné diamantové povrchy a je o 40% odolnejšia v porovnaní s nižšími triedami. Môžeme sa pýšiť výrobkami, ktoré obsahujú kryštály pravých švajčiarskych diamantov, ocenené na trhu vynálezcov v Ženeve „ Zlatou medailou“. Tieto kryštály vytvárajú nezničiteľný povrch, ktorý nepopraská, nevytvorí pľuzgiere a neodlupuje sa, vďaka čomu dokáže výrobca poskytnúť na tieto exkluzívne výrobky až doživotnú záruku.
-Vďaka kvalitnému odlievanému korpusu našich diamantových nádob už nebudete musieť tráviť toľko času pri sporáku, nakoľko ešte aj tie najnáročnejšie jedlá pripravíte za polovičný čas a skoro bez miešania.
Týmto spôsobom si budete šetriť nielen svojím časom a pohodlím ale aj pripravované pokrmy budú kvalitnejšie, zdravšie, nakoľko sa v nich uchová väčší podiel minerálov, vitamínov a živín.
-Každú jednu nádobu aj s pokrievkou môžete používať ako pečiacu rúru hore na sporáku. Týmto spôsobom máte jedlá pripravené s oveľa nižšou spotrebou energie, nakoľko nepoužívate rúru a dokonca jedlá sa vám pripravia za polovičný čas, než keby ste ich pripravovali v rúre. No a nehovoriac o tom, že rúra ako vysušuje. Bežné straty z výpeku 40% si týmto spôsobom pečenia znížite na neuveriteľných 10%.
-Vďaka perfektnému rozvodu tepla na sporáku upečiete skutočne všetko! Počnúc mäsom, zeleninou až po rôzne zapekané jedlá, tortové korpusy, piškótové cestá, lístkové cestá či pizzu! Kým váš sused iba predhreje rúru, vy už budete mať upečený chutný perník hore na sporáku!
-V našich panviciach nemusíte používať pečiace papiere, pečiace sáčky a iné podobné doplnky. Postačí vám naša thermo pokrievka
Tvrdené sklené pokrievky sú praktické pre nahliadnutie do nádob. Vďaka regulovateľnému ventilu sa môžu používať na varenie, dusenie a pečenie na povrchu sporáka ale taktiež aj v rúre do 260°C.
-Ergonomicky navrhované rukoväte slúžia pre bezpečie a pohodlie s možnosťou použitia v rúre do 260°C. Rúčky sú pevne upevnené bez nitov, aby sme mohli predchádzať množeniu baktérií.
-Nemusíte sa báť pokrmy otáčať vidličkou
- Potrebu tukov znížite na minimum
- Umývanie riadov nikdy ešte nebolo také jednoduché
- Vďaka extrémne rýchlemu a rovnomernému rozvodu tepla vám postačí používať polovičný či minimálny stupeň tepla a sporák môžete vypnúť už pred dovarením, nakoľko vám postačí na dovarenie a dopekanie to naakumulované teplo, ktoré je v panviciach.
- Naše panvice vám nahradia kopec elektrických spotrebičov a mnoho doplnkov, ktoré možno použijete len pár-krát do roka . A to sú: hriankovače, pec na pečenie chleba, fritézy,tortové formy a dokonca aj drahé rúry.......
Nie, v žiadnom prípade. Je to najbezpečnejší tlakový hrniec, ktorý je tak konštruovaný, že pri správnom uzatvorení systémom jednej ruky sa oceľové čeľuste zachytia o masívny okraj hrnca, čo vylučuje možnosť akéhokoľvek uvoľnenia pokrievky z nádoby.
Miesenie cesta nebolo nikdy také jednoduché ako s naším kuchynským robotom Magimix 5200XL Excellent ! Cesto máte vymiesené do 1 minúty! Naraz dokážete vymiesiť až 1,2 kg cesta, čo Vám postačí na 1 chlieb alebo 7 koláčov.
Práve miesenie cesta je úkon, pri ktorom zistíte skutočnú silu a výkon motora.
Dobrá rada od Daniely: Najvyššiu kvalitu spracovaného cesta dosiahnete, ak na miesenie použijete 800g múky. Pravidlo, ktoré vždy dodržujte pri miesení je, že najskôr dávame suché ingrediencie ( múka, soľ, droždie) a až potom postupne pridávame tekuté ( mlieko, vajíčka, voda, a pod.) Pri miesení používajte špeciálny nôž a cesto nikdy nenechávajte miesiť dlhšie ako 2 minúty !